Viyola Kursu

Viyola Kursu İzmir - İzmir Viyola Kursu

Viyola Kursu İzmir Hatay

Viyola kursu İzmir. Viyola gibi, özel bir enstrümanı öğrenmeye karar verdiniz. Arayacağınız ilk kriter viyola  kursu eğitiminde kalite ve güven olacaktır. Perla Sanat olarak eğitimi hem eğlenceli hemde öğretici bir şekilde size aktarma amacı içindeyiz! Kafanızda bir çok soru olabilir.. İzmir’de viyola kursu hakkında ayrıntılı bir bilgi kaynağı bulmak istiyorum? Viyola kursu almak için kaç yaşında olmak gerekir? Viyola ile keman arasında kaldım, viyola ile kemanın farkı nedir? Viyola çalmayı ne kadar sürede öğrenirim? Viyola eğitimini neden almalıyım? Kursa ulaşım kolay mı? Şeklinde sorular sizin de kafanızı kurcalıyorsa, size İzmir’de bulabileceğimiz en  hızlı, profesyonel, alanında uzman eğitimcilerimiz ile öğrenilmesi en kolay viyola eğitimini sunmak için buradayız!

Nedir Bu Viyola? Kısaca Öğrenmek İstiyorum?

Viyola günümüzde fazla bilinmemekle birlikte aslında orkestraların vazgeçilmez bir üyesidir. Aynı zamanda solo çalgı olarak da kullanılır. Yaylı çalgılar ailesine mensup olan bu enstrüman kemandan ebat olarak biraz daha büyüktür. Ses olarak alto(orta) sesli bir çalgıdır.

Kurumumuzda viyola kursu, klasik batı müziği ve nota eğitimiyle başlar ve teknik çalışmalarla desteklenir. Fazla bilinmemesine rağmen ses tınısı olarak insanı kendine bağlayan bir enstrüman olduğu için kısa sürede sevip ondan kopmak istemeyeceksiniz. En kısa zamanda viyola kursumuzda yerinizi ayırtın!

Viyola Çalmayı Ne Kadar Sürede Öğrenirim?

Viyola öğrenimi hemen hemen keman öğrenim sürecinin aynısını kapsar. İlk aşamada enstrümanın doğru tutuş ve doğru yay tekniklerini kavramanız gerekir. Viyola öğrenimi diğer enstrümanlardaki gibi çalışma disiplini gerektirir.  Viyola eğitimi konusunda uzman eğitimcilerimiz ile çalışma disiplininizi kaybetmeden eğlenceli bir eğitim süreci ile başarınızı her geçen gün daha da arttırabilirsiniz.

Keman-Viyola Farkı

Neden Viyola Eğitimi Almalıyım? Viyola Mı, Yoksa Keman Mı Seçsem?

Viyola eğitimi diğer çalgılar gibi insanın bireysel gelişiminde çok büyük bir rol oynar. Öncelikle insanı çoklu düşünce yöntemine zorlar. Birey viyola çalarken beyninin çok yönlü düşünmesi gerekir. Viyola öğrenmek isteyen bir kursiyerin ilk öğrenmesi gerekenler; doğru viyola tutuş tekniği, sağ el yay tekniğinin çalgı çalarken bozulmaması ve tüm bunlarla aynı zamanda doğru nota okuma, metronomu iyi dinleme ve ritim uyumunu yakalamaktır. Bunları doğru bir şekilde yapan bir öğrenci hem görsel hem işitsel olarak kendini belli edecek, herhangi bir eseri çalarken daha çok keyif alacak ve viyolaya daha çok bağlanacaktır. Keyif aldığınız tarzda isteğiniz parçayı kendi çalgınızla çalıp kedinizi ifade edin ve bundan haz aldığınızı bizzat kendiniz deneyimleyin! Viyola kemana göre daha tok bir sese sahip olduğu için ilerleyen zamanlarda popüler çalgılar arasına girecek gibi görünmektedir.

Perla Sanat, Viyola Seçimime Yardımcı Olabilir Mi?

Viyola ve keman gibi enstrümanları almak istediğinizde, ağaç yapısı ve tel aralıkları gibi faktörler göz önünde bulundurulmalı, mümkünse bir uzmana danışılmadan alınmaması gerekmektedir. Bu nedenle seçeceğiniz model hem vücut yapınıza uygun olmalı hem de kaliteli bir ağaçtan yapılmış olmalı, aynı zamanda ses tınısı da istenilen kalitede olmalıdır.

Viyola kursumuza başladığınızda,  hocalarınızdan mutlaka viyola seçimi konusunda yardım almanızı tavsiye ederiz. Dolayısıyla Perla Sanat olarak sizlere enstrüman seçimi ve alımı konusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! Özellikle yay seçiminde enstrümanı çalabilen bir müzisyene danışmak büyük bir gereklilik olduğu için, kendinize en uygun viyola modelini seçebilmek için alanında uzman eğitmenlerimizin tavsiyeleri altın değerinde olacaktır!

Viyola Eğitimi İçin Neden Perla Sanat?

Amacımız, ilk derse katıldığınız andan itibaren doğru kurumda olduğunuzu sizlere hissettirmek ve size en kısa sürede, bilimsel eğitimi, uygun fiyata sunmaktır. Verdiğimiz viyola eğitimine %100 güveniyoruz! Tek yapmanız gereken ücretsiz deneme dersimize katılıp, bizzat kendiniz farkımızı deneyim etmek!

Perla Sanat Viyola Kursuna Ulaşım Nasıl Sağlarım?

Viyola kursumuza ulaşım artık İzmir’in tüm bölgelerinden çok kolay! Perla Sanat konumu ile herkesin rahatça ulaşabileceği İzmir Hatay metro istasyonunun bir kaç adım ötesinde.. Artık sadece viyola kursuna Hatay, Balçova, Güzelyalı, Güzelbahçe gibi yakın çevreden değil, Bornova, Bostanlı, Buca, Karşıyaka Konak gibi İzmir’in tüm illerinden rahatça ulaşım sağlanabilir!

Keman Kursu Mu Arıyorsunuz ?

Tüm merak ettikleriniz için,hemen TIKLAYIN…

İzlemenizi Öneririz:

45 Milyon Dolarlık Viyolan Nasıl Ses Çıkıyor Dinleyelim….

[youtube width=”300″ height=”300″ id_video=”Xe11Pp1g39I” autoplay=”false”][/youtube]

Sayfa Etiketleri:

Viyola Kursu İzmir Balçova
Viyola Kursu İzmir Hatay
Viyola Kursu İzmir

1 thought on “Viyola Kursu”

  1. Geri bildirim: Keman ile Viyolanın Farkları Nelerdir? | Perla Sanat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir