Güzel Sanatlara Hazırlık

GSFHazlırlıkKursuİzmir

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu İzmir

Güzel Sanatlar Hazırlık Kursu İzmirGüzel sanatlar liseleri, güzel sanatlar fakülteleri müzik ya da resim öğretmenliği bölümlerine girmek istiyorum. Yetenek sınavlarına hazırlanacağım için İzmir’de güzel sanatlara hazırlık kursu arıyorum diyorsanız doğru yerdeniz!

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu Nedir?

Perla Sanat’ın güzel sanatlara hazırlık kursugüzel sanatlar liseleri, güzel sanatlar fakülteleri ve müzik ya da resim öğretmenliği bölümlerinin yaptığı yetenek sınavlarına öğrenci hazırlamaya yönelik olup, uzun soluklu bir eğitim müfredatına en uygun şekilde uzmanlarca titizlikle hazırlanmıştır. Öğrencilerimizin hedeflediği okulu başarı ile kazanabilmeleri için hem eğitim desteği, hem de moral desteğini eğitim boyunca maksimum seviyede tutacak şekilde planlamalar yapılmaktadır.

Unutulmamalıdır ki, kazanma istediği ve arzusunun en yüksek düzeyde tutulması, hem dersi algılamayı arttırmakta, hem de bilginin daha rahat öğrenilmesini ve kalıcı olmasını sağlamaktadır. Sonuç olarak hedefine en iyi şekilde odaklanmış kursiyerlerimiz, girdikleri sınavlarda %100 başarı kazanmaktadırlar.

Yetenek Sınavları Hangi Tarihlerde Yapılır?

Her üniversite kendi programına göre yetenek sınav tarihlerini belirlemektedir. Bununla birlikte sınavlar genellikle Temmuz sonu- Ağustos ve Eylül aylarında yapılır. Bu sınavlara lise mezunu her öğrenci, baraj puanını tutturması halinde katılabilir.

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursunda Neler Öğreneceğim?

Güzel sanatlar fakülteleri başlıca şu branşlarda eğitim verir: Fotoğrafçılık, Resim, Müzik, Baskı Sanatları, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik Tasarım, Heykel, Sahne Sanatları, Tekstil, Moda Tasarım vb. gibi pek çok farklı bölümden oluşmakla birlikte, her üniversite için bu bölümler farklılık gösterir. Öğrenci hangi alanda kendini yetenekli ve istekli görüyorsa, o alanda yetenek sınavına hazırlanır.

Perla Sanat bünyesinde; Müzik okullarına hazırlık  ders içeriğinde: solfejdikte ve ses çalışmaları yapılır ve okulların belirledikleri kriterlere göre titiz bir hazırlık süreci uygulanır.

Resim alanında hazırlanan kursiyerlerimiz ise temel çizim tekniklerini içeren derslerle başlayıp, karakalem çizim çalışmaları, iç ve dış mekan çizimi, portre ve natürmort çizim ile devam eder.. Bu programı hazırlanılacak okula özel hazırlanan özel bir müfredat ile devam eder.

Resim Teknik ve GSF Hazırlık Eğitimini Ayrıntılı İncelemek için Hemen Tıklayın!

Neden Güzel Sanatlara Hazırlık Kursunuza Katılmam Gerekir?

Yetenek sınavlarına yönelik hazırlık, sıkı, disiplinli çalışma ve titizlik gerektirir. Genellikle öğrenciler kendi çabaları ile hazırlanmakta ve ilk yıl kazanma oranları bir hayli düşük seviyelerde olmaktadır. Bu durumda, zaman ve emek kaybının yaratacağı zarar, motivasyonda da düşmeye neden olur. Tavsiyemiz, bu hassas süreçte kursumuz bünyesinde profesyonel yardım alarak, ilk yılda kazanmaya çalışmanızdır.

GSF Yetenek Sınavını Nasıl Geçerim?

Güzel sanatlar liseleri ve fakültelerine girmek için yapılan yetenek sınavlarında neler sorulur? GSF yetenek sınavlarını geçmek için neler bilmek gerekir? Ne gibi donanımlara sahip olmak gerekir? Eğer siz de GSF yetenek sınavlarına hazırlanan bir öğrenci iseniz bilmeniz gereken tüm detayları bu ayrıntılı videomuzda izleyebilirsiniz:

[youtube width=”300″ height=”300″ id_video=”myKe6HtsELA” autoplay=”false”][/youtube]

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursunuz Nerede?

Ulaşım olanağı olarak çok merkezi bir konumda olan kursumuz İzmir metro Hatay istasyonuna bir kaç adımlık mesafede bulunmaktadır. Bu yönüyle güzel sanatlara hazırlık kursumuza sadece Hatay, Balçova, Güzelbahçe, Güzelyalı gibi semtlerden değil, tüm İzmir ve çevresinden kursiyerlerimiz rahatlıkla ulaşım imkanı bulmaktadırlar.

Ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu İzmir Karabağlar

Müzik Kursu İzmir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir